Będzie ktoś jutro na Siekierkach? |
Autor |
Wiadomość |
Conrad

Wiek: 63 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 872 Skąd: Warszawa, centrum
|
Wysłany: 2016-08-08, 12:43
|
|
|
Cytat: | Oj tam oj tam Conrad już zapomniałeś jak to kiedyś fajnie spędzało się czas na Siekierkach strzelając to kapsli, korków, zapałek czy czego tam popadnie (no może oprócz szkła). |
No ja nie zapomniałem, robię to cały czas Tylko kiedyś było nas dużo więcej na Siekierkach i goniło się butelkowych strzelców. Zbierała się też od czasu do czasu ekipa która sprzątała teren łącznie z koszeniem zielska, a teraz? Ja już w tym roku osobiście wywiozłem 3 wory syfu, a jest go już na następne dwa lub trzy i brak chętnych do wywózki. Szkła narozbijane tyle że strach w zwykłych butach chodzić. Ogniska na betonie palą, zostawiają niedojedzone gnijące resztki żarcia jeden syf, ostatnio tak się narąbali, że już pełne złocistego napoju puszki pozostawiali porozwalane po całej okolicy.
I ja nic do tego nie mam. Przecież niech sobie każdy strzela z czego chce i do czego chce (z wyłączeniem szkła) tylko jak kończy strzelanie / grilla / ognisko to niech po sobie trochę ogarnie teren, a wszystkim będzie przyjemniej. |
_________________ Konrad, pozdrawiam |
|
|
|
 |
rombi

Wiek: 45 Dołączył: 01 Lut 2010 Posty: 299 Skąd: Wojcieszyn
|
Wysłany: 2017-11-04, 23:00
|
|
|
Kupę czasu mnie tu nie było, zerknàłem i załamełem się. Ostatni wpis z 2016 roku??!! Umarło SGS??!! O co kaman chłopaki?? Miałem zamiar jutro podjechać na naszą pięćdziesiątkę ale z tego co czytam to chyba nie ma sensu. Szkoda, szkoda. Kiedyś tworzyliśmy fajną ekipę i kiedy by siè nie przyjechało bez zapowiedzi to moźna było zawsze spotkać sympatyczne mordki chłopców z SGS. Smutno i żal...🙁😒😣 |
_________________ AirArms TX200 mk3 SpetzUltra + Burris Timberline |
|
|
|
 |
Crash
Artur

|
Wysłany: 2017-11-05, 19:37
|
|
|
rombi napisał/a: | Kupę czasu mnie tu nie było, zerknàłem i załamełem się. Ostatni wpis z 2016 roku??!! Umarło SGS??!! O co kaman chłopaki?? Miałem zamiar jutro podjechać na naszą pięćdziesiątkę ale z tego co czytam to chyba nie ma sensu. Szkoda, szkoda. Kiedyś tworzyliśmy fajną ekipę i kiedy by siè nie przyjechało bez zapowiedzi to moźna było zawsze spotkać sympatyczne mordki chłopców z SGS. Smutno i żal...🙁😒😣 |
Cześć!
Bo widzisz teraz to taki snobizm że każdy tylko TRENOWAĆ na zawody przyjeżdża. Aż strach się pojawić postrzelać do korków i puszek bo patrzą na ciebie jak na ufoludka.
Po za tym z tego co widzę to chyba te magiczne treningi to głównie w Zalesiu się odbywają. |
|
|
|
 |
|